Spelbolag som erbjuder odds på Melodifestivalen

Spelbolag som erbjuder odds på Melodifestivalen blir fler och fler varje år och det är sånt spel som verkligen är värt att jämföra oddsen på. Detta eftersom man ofta spelar på en eller några få vinnare och sedan inte mycket mer än så. Och det är ett spel som håller i flera månader. Det är också ett spel där många sätter ganska mycket på ett enda odds. Så om till exempel Darin ska vinna så sätter man 1000kr bara på det. Det är mer ovanligt vad gäller andra spel om ni förstår vad jag menar. Så om då Darin skulle ha 1,5 % i odds och 2% i odds hos ett annat spelbolag så blir det stor skillnad på vad vi vinner om Darin segrar helt enkelt.

Gör Melodifestivalen roligare genom att tippa på vinnare

Att tippa på vinnaren av Melodifestivalen gör det betydligt mycket roligare att titta på. Speciellt om man gör det med vänner också. Då kan man spela om 100kr i var på vilken man tror ska vinna allt i år till exempel. Jag lovar att man kommer märka att folk blir mer taggade på att titta hela tiden för att se vad motståndet är. Eller hur det är rättare sagt.

Tippa på Melodifestivalen 2019 för att göra det roligare

Ja om du vill göra det roligare så är det bara titta på listan över spelbolag och se om du vill spela hos något av dessa. För vi har gjort en manuell koll på alla sidorna för att se vilka det finns och vilka som har bäst odds på just musiktävlingen som gör hela Sverige galen.

4 Dec 2019