Eurojackpot vinnare

Eurojackpot vinnare är sidan där jag samlar vinnare av jackpotten på Eurojackpot. Ett av mina absoluta favoritspel. Att man har chansen att vinna så extremt många miljoner för bara 25kr per rad tycker jag är fantastiskt. Det är så klart inte så stor chans att vinna men bara att chansen finns tycker jag är extremt kul. För det finns en chans att ens liv tar en helt ny vändning för 25kr bara.

Jag är glad att den chansen finns. Jag har hittils bara vunnit lite små pengar men jag hoppas så klart att jag ska få 5 rätt på 2 stjärnnummer och vinna hela jackpotten någon dag. Jag älskar att samla ihop historier av vinnare och går själv in här och läser lite då och då. Och uppdaterar med nya vinnare.

En lista på Eurojackpot vinnare

Här nedan så sammanfattar jag berättelser om folk som vunnit stor på Eurojackpot. Om allt som står här är 100% korrekt kan jag därmot absolut inte så för. Det är är mer ett ställe där jag själv går in och blir inspirerad.

Nu börjar vi:


173 miljoner till Gislaved 2024-02-23

En fredag i februari så vann en barnfamilj i Gislaved hela 173 miljoner. Och då var de inte ens ensamma om att ha alla rätt utan fel dela med en annan vinnare också som helt enkelt fick 173 miljoner i var.

Det ska vara ett ungt par i 30-årsåldern som vunnit och som höll på att natta barn när Svenska Spel ringde upp och skulle säga gratis. För pengarna ska paret bland annat köpa en husbil.

Insatsen för att vinna 173 miljoner ska ha varit så låg som 50kr. Det vill säga två rader.


Par i Örebro vann 562 miljoner kronor i mars 2019

I mars 2019 så var det ett par i Örebro som vann hela 562 miljoner! Det ska vara ett par i 65-års åldern som var bosatta i Närke vid vinsttillfället. Det måste så klart vara helt galet att vinna så mycket pengar. Dom lär hamna på dom rikaste i Sverige till och med? Om dom sedan plaserar pengarna rätt så kan dom klättra på den listan ännu mer. För få har så mycket pengar cash på banken. Källa: https://om.svenskaspel.se/nyheter-tur/rekordvinnarna-hittade-par-i-orebro-vann-562-miljoner-kronor/

Exakta vinsten ska ha varit: 561.942.260 svenska kronor.


Som du ser är inte det här alla vinnare utan jag kommer uppdatera den här sidan med nya vinnare hela tiden. Både i framtiden och gamla vinnare.


25 Jan 2024