Eurojackpot vinnare - Lista

Eurojackpot vinnare är sidan där jag samlar vinnare av jackpotten på Eurojackpot. Ett av mina absoluta favoritspel. Att man har chansen att vinna så extremt många miljoner för bara 25kr per rad tycker jag är fantastiskt. Det är så klart inte så stor chans att vinna men bara att chansen finns tycker jag är extremt kul. För det finns en chans att ens liv tar en helt ny vändning för 25kr bara.

Jag är glad att den chansen finns. Jag har hittils bara vunnit lite små pengar men jag hoppas så klart att jag ska få 5 rätt på 2 stjärnnummer och vinna hela jackpotten någon dag. Jag älskar att samla ihop historier av vinnare och går själv in här och läser lite då och då. Och uppdaterar med nya vinnare.

En ny vinnare på Eurojackpot vinnare

Så har vi äntligen en ny vinnare! Du kan läsa mer om den nedan.

En lista på Eurojackpot vinnare

Här nedan så sammanfattar jag berättelser om folk som vunnit stor på Eurojackpot. Om allt som står här är 100% korrekt kan jag därmot absolut inte så för. Det är är mer ett ställe där jag själv går in och blir inspirerad.

Mars 2019 - Par i Örebro vann 562 miljoner kronor

I mars 2019 så var det ett par i Örebro som vann hela 562 miljoner! Det ska vara ett par i 65-års åldern som var bosatta i Närke vid vinsttillfället. Det måste så klart vara helt galet att vinna så mycket pengar. Dom lär hamna på dom rikaste i Sverige till och med? Om dom sedan plaserar pengarna rätt så kan dom klättra på den listan ännu mer. För få har så mycket pengar cash på banken. Källa: https://om.svenskaspel.se/nyheter-tur/rekordvinnarna-hittade-par-i-orebro-vann-562-miljoner-kronor/

7 Jun 2023