Svenska spelbolag 2023

Svenska spelbolag är min lista med spelbolag som erbjuder spel i Sverige med licens. Det vill säga casinon och bettingsidor där man kan spela utan att behöva skatta för vinsterna bland annat. Spelbolag fanns det länge bara ett i Sverige men nu är det väldigt många fler sedan 1 januari 2019 när lagen för spel i Sverige ändrades.

Det gjorde att spelbolag utanför Sverige får ansöka om licens att få bedriva spel och det har gjort. På den här sidan kommer vi gå igenom alla spelbolag som har licens i Sverige. Och som du kan spela helt fritt på från och med nu. Och det gör att du även får helt skattefria vinster. Så om du vill spela på lagliga bonusar.

Mina recensioner av svenska spelbolag

Det är ju knappast någon hemlighet att jag älskar att spela om pengar online på nätet hehe. Det var ju trots allt så den här sidan kom till från början. Och ja jag har ju hunnit testa MÅNGA spelbolag genom åren. I den här guiden tänkte jag gå genom dom svenska spelbolagen.

Sveriges bästa spelbolag

Vi uppdaterar listan över spelbolag flera gånger i veckan och det gör vi för att alltid ha det bästa spelbolaget i vårt test på topp. För det ändras ofta eftersom spelbolagen ofta ändrar bonusar med mera. Dom kan även få mer eller färre spel. Eller andra leverantörer av spel. Det påverkar ofta listorna.

Unibet

Svenska spelbolag Unibet

21 Dec 2023